Duikopleidingen volgen bij Li-Diving!

Bij Li-diving kunnen (duik)opleidingen gevolgd worden op diverse niveaus, van snorkelduiker tot en met instructeuropleidingen. Omdat elke opleiding zijn eigen bijzonderheden heeft, hebben we ze voor het gemak in onderafdelingen gezet. Hierdoor is het voor iedereen eenvoudig om de juiste opleiding voor hem of haar te vinden.

Duikintroductie:
Voor iedereen die een keer wilt ervaren hoe het is om onderwater te ademen en te bewegen, hebben we onze duikintroductie in onze eigen unieke duikvijver.

Snorkelduiker:
Je wilt genieten van de pracht van de onderwaterwereld, maar wilt dat vanaf de oppervlakte doen, dan is er het snorkelduiker programma.

Jeugdopleidingen:
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar die een basisopleiding of een vervolgopleiding willen volgen zijn er de jeugdopleidingen. Deze jeugdopleidingen kenmerken zich doordat de theoretische kennis en praktische vaardigheden van een opleiding zijn aangepast aan het kennisniveau en de motoriek van kinderen.

Basisopleidingen:
Basisopleidingen zijn opleidingen voor een cursist die nog geen ervaring heeft met de onderwaterwereld. In deze groep vallen opleidingen waarbij de volledige duikapparatuur wordt gebruikt. Het hoofddoel van de opleiding is om kennis en vaardigheden op te doen die noodzakelijk zijn om veilig en verantwoord in een onderwater omgeving te verblijven.

Recreatieve specialties:
De recreatie specialty programma's zijn ontwikkeld om kennis en vaardigheden op te doen die noodzakelijk zijn om de duiker veilig en verantwoord zich te laten specialiseren in een aanvullende (duik)vaardigheid. Tijdens de recreatieve specialties wordt de standaard perslucht als ademgas gebruikt en kan de duiker, tijdens de duik, altijd een directe opstijging naar de oppervlakte maken.

Medische specialties:
De medische specialty programma's zijn ontwikkeld om kennis en vaardigheden op te doen die noodzakelijk zijn om de duiker veilig en verantwoord zich te laten specialiseren in een redding of medisch aspect van het duiken. Tijdens de medische specialties wordt dieper ingegaan op de mentale en fisieke aspecten die met het duiken gepaard gaan.

Technische specialties:
De technische specialty programma's zijn ontwikkeld om kennis en vaardigheden op te doen die noodzakelijk zijn om de duiker veilig en verantwoord zich te laten specialiseren in een aanvullende (duik)vaardigheid. Tijdens de technische specialties wordt een ander ademgas dan de standaard perslucht als ademgas gebruikt en/of kan de duiker, tijdens de duik, geen directe opstijging naar de oppervlakte maken.

IAHD opleidingen:
Indien je wilt gaan duiken en je hebt een lichamelijke of geestelijke beperking, je wilt hierin opleiden of je wilt hierin assisteren/begeleiden, dan zijn er de opleidingen van de IAHD (International Association for Handicapped Divers).

DAN opleidingen:
Voor alle 'Eerste Hulp' opleidingen binnen Li-diving gebruiken we de opleidingen van DAN (Divers Alert Network). Tijdens deze opleidingen wordt bijvoorbeeld geleerd hoe je Eerste Hulp dient te verlenen, hoe medicinale zuurstof toe te dienen of om een Automatische Externe Defibrillator (AED) te bedienen.

Instructeur opleidingen:
Instructeur opleidingen zijn de opleidingen op instructeurniveau. Tijdens deze opleidingen worden kennis en vaardigheden opgedaan die noodzakelijk zijn om veilig en verantwoord een duiker op te leiden. Li-diving kan zowel de basis en vervolg instructeuropleidingen verzorgen van WOSD, IAHD en DAN.

 

Li Diving is aangesloten bij de volgende duikorganisaties

Logo WOSD
Logoiahd
Idd

Geopend

Maandag, woensdag, vrijdag, zondag op afspraak
Dinsdag geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur
Donderdag geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

Openingstijden gelden vanaf 1 April tot 1 Oktober.

Buiten deze maanden zijn wij alleen op afspraak geopend. 

Volg ons

Contact ons

Heeft u vragen of wilt u een reservering maken?.
Telefoon: +31 (0)487 562302
Mobiel: +31 (0)646 221822
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.